perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kesä... ja kärpäset

Kävimme ystäväni Reetan kanssa Torstia alkuviikosta moikkaamassa laitumella ja saatiin mainioita kuvia varsan ilmeistä rapsutteluhetkeltä! Ylähuuli venyy ja pää vispaa. "Vähän alempaa, vähän ylempää, vasemmalta vasemmalta!! Just siitä, ihanaa!", tuumailee Torsti, joka suorastaan vaati meiltä rapustuksia ja huomiota. Tämä on niin sosiaalinen tyyppi, ettei mitään rajaa. Ja ihan sama mihin kosket ja jalkoja nostelet, hampaita tutkit, korvia näpräät - kaikki käy.

"Mä en kestä näitä öttiksiä - auttakaa!"

Super vaalea se kyllä on. Silmien ympäriltä on jo lähtenyt varsakarva ja vielä vaaleampaa tulee sieltä alta.

Kellä on maailman pisin ylähuuli? Vai oliko tää se muurahaiskarhu :)

"Mitä sä oikeen höpiset, ite näytät maasialta!"

"Mä oon pelkästään fiksu ja filmaattinen. Eli söpö, mutta ihana... eiku?"

"Voisitko palvelusväki vähän tehostaa tuota rapsutusta, ei tänne oo tultu laiskottelemaan!"

"Oujee"

Tiukka haara-asento. "Parhaat puoleni haluan jakaa teille rakkaat ihailijani, only for you! ❤ "

"Raavi raavi"

"On tää hevosenelämä ihanaa. Tänne mä synnyin nyt sit muiden palveltavaksi. Ja niinhän sen luonnollisesti kuuluu ollakin!"

"Välillä täytyy ahertaa näiden fanitapaamisten kanssa, mut oon aika luonnonlahjakkuus siinä hommassa. Olinkohan entisessä elämässäni Elvis?"

"Vai kuka se olikaan..."

"Okei okei, ei tarvii iholle tulla!"

"Hyi, sun henkes haisee..."

"Sulla alkaa nyt selkeesti lipsuu tämä palvelun taso, jos nyt viittisti ryhdistäytyä"

"Hmph... jos palveluntarjoajaa vaihtamalla paranis... Kertakäyttöisiä nää nykyajan palvelijat."

"Noni, asiaa"

"Ihan kun olisin joskus tän tyypin nähnyt jossain... ehkä se oli kans palvelija siellä mun entisessä elämässä"

"Jos viittit sieltä niskoja vähän avata, kaaduin tossa yks päivä... eiku siis oon tietty treenannu niin lujaa. Jokainen vakavasti otettava urheilia pitää huolta lihashuollostaan!"

"Jokainen vakavasti otettava urheilija pitää huolta säännöllisistä aterioistaan..."

"Tää poika lähtee maitobaarille! Tosimiehet juo maitoa!"

"Nää ojathan multa ylittyy näin kevyesti, ei oo tarvinnu ees paljoa harjoitella.. Minkäs sille voi kun on tässäkin luonnonlahjakkuus. Kuten vähän joka asiassa."

"En mä tiiä miten muilla asiat on, mutta mulla on tällainen personal maitopullon kantaja. Palkkasin tossa kesän alussa."

"Oon niin iso mies jo, että syön isojen poikien ruokaa. Jos ette tienny, niin nyt tiiätte."

"Kas näin"

"Mutta mikään ei voita kunnon tuoretta maitoa. Toi tarhatäti, siis se valkoinen lihapulla, on aina vähän kateellisen näköinen, kun se ei oo onnistunut löytää omaa maitopullon kantajaa..."

"Ei sillä, et sillä olis varaa enää yhtään ottaa ylimäärästä vyötärölleen..."

"Sit brunaa pintaan, tänä kesänä on vähän heikoks jäänyt tää ruskettuminen. Ens kesäksi muutan etelän aurinkoon.

"Tai jo talveksi... Vaikka oonkin tällainen Hannu Hanhi, niin yhdessä asiassa ei oo onni mua potkaissu. Haikaralla meni osoitteet sekaisin, ja tipuin tänne perähikiälle... täältä on kuulemma aika matka isoille kylille..."

"Vieläkinkö te ootte täällä. Ihme tyyppejä, toljottaa silmät pyöreinä tuolla pellon reunassa tunti tolkulla."

"Esitän, kuin en huomaiskaa noita... alkaa jo ahdistaa tollanen kyttääminen."

"Hitsin öttikset... sattuisko kellään ole offii mukana?"

 "Näytetään maitopullon kantaja pyllyä noille toljottajille, kun ei muuten viesti mee perille. Liika on liikaa, myös tällaiselle synnynnäiselle ihastelijoiden vastaanottajalle."

torstai 30. heinäkuuta 2015

Tuote-esittelyssä Back on Trackin koiran verkkoloimi


Kiitos Back on Trackille tästä mahdollisuudesta testata myös näitä koiran tuotteita! Tämä verkkoloimi on vaan ihan uskomaton! Istuvuus, toimivuus ja ulkonäkö - kaikki perfect. Blogini kautta varmasti tämä vuoden antoisa yhteistyö Back on Trackin kanssa on antanut mahdollisuuden itselleni ja blogini lukijoille tutustua tuotteisiinsa lähemmin ja varmasti jokaiselle on tullut jo tutuksi, miten tämä keraaminen kangas toimii. 

Tässä koiran loimessa vaikutuksen huomaa ikääntyvässä koirassa kaikista selvimmin, se peittää kaikki strategiset paikat ja mm. meidän vaellus-/telttailureissulla vanhemman koiraherran varustuksessa se osoittautui ehdottomaksi palauttamaan lihaksia pitkällä reissulla ja reissun jälkeen. Veeti, joka ei ole tottunut liikkumaan vapaana vaikeakulkuisessa maastossa, kaupunkikoira kun on, ja ainakaan monen kilometrin pätkiä. Pelkäsin etukäteen, että Veeti kipeytyy tällä reissulla tämän vuoksi, mutta pientä väsymystä reissun jälkeisinä päivinä lukuunottamatta, koira on liikkunut edelleen vetreäämin kuin koskaan - se on kuin nuori poika edelleen <3

Annan näiden kuvien puhua puolestaan - tuli aika mahtavia otoksia upeissa Suomen järvimaisemissa!


Verkkoloimen vuori on ohutta keraamista kangasta, jota peittää hyvin hengittävä sekä kosteutta läpäisevä verkkokangas. Verkkoloimi on monikäyttöinen, sitä voi käyttää yksistään, sen voi pukea toisen loimen alle, sitä voi käyttää treenatessa sekä koiran kuivatukseen. Loimessa on joustavat napeilla säädettävät jalkalenkit, niskassa aukko talutinta varten sekä aukko hännälle. Loimen molemmissa kyljissä on heijastimet.

Loimen hinta riippuu sen koosta, mutta hinnat ovat alkaen n. 59 eurosta 85 euroon, ja loimia löytää hyvin varusteilluista hevos- ja eläintarvikeliikkeistä.

Testaus ja postaus tehty yhteistyössä:

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot