Ota yhteyttä / Contact

Vuodesta 2010 Heidin Nelivedot -blogi on kasvanut kasvamistaan ja se on saanut runsaan vakituisen lukijakunnan. Yksittäisiä sivunäyttöjä teksteihin tulee päivittäin tuhansia ja blogini on myös noteerattu aikojen saatossa monissa muissa eri medioissa. Suomalaiseen hevosalan blogiportaaliin Hippolaan blogini on kuulunut mukaan ihan portaalin perustusajoista lähtien eli vuodesta 2013.

Olen tehnyt blogini kautta yhteistyötä eri tahojen ja tuotebrändien kanssa, joita voin aidosti suositella muillekin. Tällä hetkellä matkassa mukana ovat laadukkaat tuotemerkit Back on Track, Equestrian Stockholm sekä rehuvalmistaja Hartog. Lisäksi blogini on toiminut Helsinki International Porche Horse Show:n yhteistyöblogina vuosina 2015 sekä 2016.

Blogiini liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostitse.

Ratsastan jonkin verran oman hevoseni lisäksi muiden hevosia, etenkin kokemuspohjaa nuorista 3-6 -vuotiaista hevosista aina satulaantotutuksista ikäluokkakilpailuihin asti ja kiinnostavista diileistä olen valmis keskustelemaan. Jos sinulla on hevonen vailla ratsastajaa ja idea yhteistyöstä - ota sähköpostitse yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

E-MAIL:

heidi.patsi@hotmail.com6 kommenttia:

 1. Hei voitko linkittää postauksen missä video nevalan valmennuksesta missä oli kipeä ennen ähky? tai vatsahaavaa kun en löydä olisin kaverille . Hän haluaisi oppia näkemään eron miten kipeä hevonen voi reagoida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tässä postauksessa löytyvät videot alkuvuoden kohdalta: http://heidinnelivedot.blogspot.fi/2015/01/hei-hei-2014-tervetuloa-uusi-vuosi-2015.html

   Poista
 2. Ihan mielenkiinosta kysyn. Mikä kamera sulla on? Oon aina ihaillut näitä sun blogin kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Nikon D3100 perus harrastejärkkäri, ollaan oltu todella tyytyväisiä, etenkin kun alelaarista se n. 4 vuotta sitten hommattiin! Tiettyihin asioihin ja kuvausympäristöihin se ei välttämättä kykene (kuten maneesikuviin harvemmin), mutta meidän käytössä ollut oikein riittävä :)

   Poista
 3. Olen nyt kahlannut lähes koko blogin läpi ja kylläpä on mielenkiintoisia juttuja. Heräsi vain ajatus onko hevostasi koskaan käynyt katsomassa Maaria Kaiperla. Itse tiedän hänet koirapuolelta ja kuullut pelkkää hyvää. Moni hehkuttaa häntä kovasti ja itse hänen luennoillaan käyneenä olen samaa mieltä. Terkuin, blogin seuraaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, kunnioitettava saavutus lukea nämä kaikki vuodet läpi blogista! Ja kiva kuulla, että on ollut mielenkiintoista :) En ole kuullut koskaan Maaria Kaiperlasta, täytyy googlettaa mikä hänen toimialansa ylipäätään on eli ei ole käynyt katsomassa :) kiitos vinkistä!

   Poista

COPYRIGHT

Heidin Nelivedot